Goed Volk Producties
030 26 305 29

Bankrek. 4642115

Biografie

nieuwseerstvolgendenieuwsbericht_470Voorzichtig namen de twee een demo op, toen nog onder de naam 'Bas en Vincent'. Songs als 'Brigitte', 'Liedje voor mijn liefje', 'Dak D'raf' en 'Exemplaar' waren uitblinkers. Ook kreeg het tweetal de lachers op zijn hand met de nummers 'Tweepersoonsbank' en 'Streepjes'. De demo kwam uit in een zeer bescheiden oplage.

Op 30 juli 2006 nodigden Bastiaan en Vincent al hun muzikale vrinden uit voor een historisch huiskamerconcert. 30 man publiek was getuige van het eerste live-optreden van het tweetal. Uiteindelijk mocht het publiek zijn stem uitspreken over de naam die het duo voortaan zou dragen. 'Goed Volk' won met overtuigende meerderheid.

Inmiddels is Goed Volk uitgegroeid tot een bescheiden fenomeen. De heren traden op bij het Uitfeest, Gluren bij de buren, Parnassos, Stukafest. Op YouTube en Facebook zijn ze niet meer weg te denken. En de kroon op hun loopbaan werd eind 2011 werkelijkheid: toen presenteerden zij vol trots hun eerste cd: 'Niet op de lijntjes'.

pagina 2 van 2